Bayramın 3. günü market açık mı? BİM, A101, ŞOK açık mı? 11 Temmuz 2022 market çalışma saatleri! Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Birçok vatandaş 'Bayramda marketler kapalı mı, açık mı?'' sorusuna yanıt arıyor. 2022 Kurban Bayramının birinci günü bu yıl 10 Temmuz Pazar gününe denk geldi. Bayramın üçüncü günü ise 11 Temmuz olarak idrak ediliyor. İnsanlar bayram sabahının üçüncü günü marketlerin çalışma saatlerini sorguluyor. Peki ama zincir marketler kaça kadar açık? ŞOK market, A 101, BİM, Migros, Kim, Seç, Örnek, Carrefour gibi marketler kaçta açılıyor?
Kurban Bayramı'nda marketlerin çalışma saatleri araştırılıyor. İslam dünyasının ikinci dini bayramı olarak bilinen Kurban Bayramı, bu sene temmuz ayına denk geliyor. Birinci günü 9 Temmuz'da idrak edilecek olan bayram 12'sinde sona erecek. Özellikle Kurban Bayramı'nın 1. 2. ve 3. günü marketlerin açılış kapanış saatleri araştırılıyor. Peki, Kurban Bayramında zincir marketler kapalı mı, açılış-kapanış saatleri nedir?
Bayramda marketler açık mı?
Genellikle birçok market bayramın ilk günü kapalı oluyor. BİM, A101 adlı marketler Kurban Bayramının birinci ve ikinci günleri genellikle hizmet vermiyor.
Resmi bir açıklama yapılmasa da bazı marketler bayramın ilk günü hizmet vermeyecek.
KİM market ise Bayramın birinci günü hizmet vermeyecek olup, bayramın ikinci günü 07:00-19:00, Bayramın ikinci günü 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek. Bölgeden bölgeye farklılık göstereceği gibi resmi bir açıklama da yapılmadı.
Bayramın üçüncü günü ise market çalışma saatlerinin normal şekilde hizmet vermesi bekleniyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Osmanlı'dan günümüze Ramazan sofralarının en renkli tatlısı: Güllaç
Ne açlık, ne de susuzluk! Ramazan'da baş ağrısı zorluyor' diyenler dikkat: Oruçluyken baş ağrısının bilimsel bir nedeni var!
Sahurda içen iftar vaktine kadar enerjik oluyor! Ramazan ayına özel hurmalı smoothie tarifi ve püf noktaları!
92 yıllık gelenek...İftariyelik tabanca, kılıç, testi ve telefon! Bu mahallede çocuklar ramazanı iple çekiyor
Ramazan'ın vazgeçilmez lezzeti: 8 saatte pişiyor, hazır olduğu, kaleden çalınan davulla duyuruluyor