hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Çapraz sorguda yeşil tülbent detayı… Anne ‘Hatırlamıyorum’, hoca ‘O Narin'e ait’ dedi!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümünün ardından, cinayetin aydınlatılabilmesi için ekipler seferber olmuş durumda. Hürriyet Gazetesi'ndeki bir habere göre, Narin’e ait olduğu düşünülen yeşil tülbent detayı göze çarptı. Anneye bu tülbentin Narin’e ait olup olmadığı soruldu. Anne bu soruya “Hatırlamıyorum” diye cevap verdi. Jandarma bunun üzerine Narin’in gittiği Kuran kursunun hocasına tülbenti gösterdi ve hoca ‘O Narin'e ait’ dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Narin Güran cinayetinin ayrıntıları bir bir ortaya çıkıyor. Annesine çapraz sorguda sorulan tülbent sorusu ise yaşananlara yeni bir boyut kattı. Öte yandan soruşturma kapsamında 24 şüpheli için ek gözaltı kararı verildi, sorgulama 1 gün daha uzatıldı. Gözaltındakilerin sorgusu devam ederken soruşturma sürecindeki dikkat çekici detaylardan biri daha ortaya çıktı.

    Hürriyet’in ulaştığı bilgilere göre jandarma, Narin’e ait olduğunu düşündükleri yeşil bir tülbent buldu. Anneye bu tülbentin Narin’e ait olup olmadığı soruldu. Anne bu soruya “Hatırlamıyorum” diye cevap verdi. Jandarma bunun üzerine Narin’in gittiği Kuran kursunun hocasına tülbenti gösterdi.
     
    Hoca o gün Narin’in bu tülbenti kullandığını söyledi. Annenin “Hatırlamıyorum” demesi şüpheleri artırdı. Annenin de bazı telefon kayıtlarını silmiş olması şüpheleri kuvvetlendirdi. Anne gözaltında ve Narin’in cenazesine katılmasına da izin verilmedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow