Üniversitelerden yeni tür kararı
Koronavirüsün yeni türü Omicron’da vaka sayıları her geçen gün yükseliyor. Vakalardaki artış onlarca şirketten sonra üniversiteleri de harekete geçirdi. İstanbul'da pek çok üniversite final sınavlarını çevrimiçi ortamda yapma kararı aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koronavirüsün yeni türü tırmanışa geçti, üniversiteler kararını verdi. Eğitimde yüzyüzeden uzaktan eğitime dönüş başladı. Yükseköğretim kurulu yeni dönemde eğitimin nasıl gerçekleştirileceğine ilişkin kararı üniversitelere bıraktıbirçok üniversite yüz yüze eğitime geri döndü.
Ancak koronavirüsün yeni türü Omicron da vaka sayılarının yeniden yükselmesiyle birlikte İstanbul başta olmak üzere çok sayıda üniversite kararlarını yeniden gözden geçirdi.
İstanbul'un en kalabalık üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi karma eğitime geçildiği duyurdu. Bir diğer karar da Boğaziçi Üniversitesi’nden geldi. Rektörlükten yapılan açıklamada final sınavlarının nasıl gerçekleşeceğine dersi veren öğretim görevlisinin karar vereceği belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti
Mart ayı yağışı, 35 yılın en düşük seviyesinde
"Türk polisinden kaçılmaz" demişti: Son 1 yılda 3'üncü kez yakalandı!