hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sultangazi'de şüpheli paketteki bombanın sırrı çözüldü

    KAYNAKCNN TÜRK

    Eylül ayında İstanbul Sultangazi'de polis, poşet içinde bomba buldu. Bombanın PKK terör örgütüne ait olduğu belirlendi. Yapılan çalışmalar sonucu bomba ile ilgili ilginç detaylara ulaşıldı. İtalya'da uyuşturucu ticareti yapan PKK'lı firari terörist Bilal İmir'in boşanma aşamasındaki eşini öldürmeleri için teröristlere talimat verdiği ortaya çıktı. Yapılan operasyonda olayla ilgili 6 kişi yakalandı. Ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Sinan Ağca aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GİZEMLİ BOMBANIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

    9 Eylül'de Arnavutköy'de bir adrese uzun namlulu silahla saldırı gerçekleşti. 16 Eylül tarihinde de Sultangazi'de poşet içerisinde bomba ele geçirildi. İstanbul'da yaşanan iki olayı polis ekipleri araştırdı. Poşetle bırakılan bombanın sırrı çözüldü. Arkasından firari PKK terör örgütü üyesi Bilal İmir çıktı.

    Sultangazide şüpheli paketteki bombanın sırrı çözüldü

    ÖNCE EVİNİ KURŞUNLATTI, SONRA BOMBA TALİMATI VERDİ

    PKK terör örgütü üyesi Bilal İmir, firari olduğu İtalya'da uyuşturucu ticareti yapıyordu. Türkiye'de bulunan eşinden boşanmak istiyor ancak eşi kabul etmiyordu . Kadına gözdağı vermek için İstanbul'daki örgüt mensuplarını harekete geçirdi. Önce evi kurşunlattı. Bu da yetmeyince terör örgütü üyelerine eşinin aracına bomba koyma talimatı verdi. Ancak bombayı, şüpheliler "takip ediliyoruz" şüphesiyle Sultangazi meydanına bırakıp kaçtı. Şüphelileri belirleyen polis, Sultangazi'de 2 ayrı adrese baskın düzenledi. Toplam 6 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda ise bir uzun namlulu silah bir tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sultangazide şüpheli paketteki bombanın sırrı çözüldü

    ŞÜPHELİLERDEN DÖRDÜ TUTUKLANDI

    Emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden dördü tutuklandı. İki kişi hakkında da adli kontrol şartı uygulandı.

    Sultangazide şüpheli paketteki bombanın sırrı çözüldü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow