Sarıyer'de gecekondu yangını
İstanbul Sarıyer'de boş bir gecekonduda yangın çıktı. Alevler yan taraftaki baba oğulun yaşadığı gecekonuduya da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının kundaklama nedeniyle çıktığı iddia edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sabaha karşı Sarıyer Kocataş Mahallesi Portakal Sokak'ta boş bir gecekonduda yangın çıktı. Bir anda tüm gecekonduyu saran alevler yan tarafta bulunan baba ve oğlunun yaşadığı gecekonduya daha sıçradı.
Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yapılan müdahalenin ardından çıkan mazarada iki gecekondunun da küle döndüğü görüldü.
Gecekonduda yaşayan baba ve oğlu ise şans eseri yara almadan kurtuldu. Kundaklama sonucu çıktığı iddia edilen yangınla ilgili ekiplerin incelemeleri sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı
Sıfır aldığı aracını 17 yıldır kullanamıyor: "Arabanın olduğu sokaktan geçerken içim acıyor"
23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI: ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ! Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri