Salim Güran'ın 15 yaşındaki çalışanı Ramazan Atasoy tutuklandı
Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakılan 15 yaşındaki Ramazan Atasoy, yeniden adliyeye götürüldü. Amca Salim Güran'ın işçisi olan zanlı, sorgusunun ardından tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Soruşturmada aralarında anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu 8 zanlı daha tutuklanmış, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Tutuklu amca Salim Güran, ifade için yeniden Diyarbakır Adliyesi'ne götürüldü. Şartlı serbest bırakılan 15 yaşındaki Ramazan Atasoy için ise yeniden gözaltı kararı verildi.
Salim Güran’ın işçisi Ramazan Atasoy ile yaptığı görüşme soruşturma dosyasına girdi. Mesajlaşmada Atasoy'un Salim Güran'a "Tamam, daha ölmemiş" diye cevap verdiği görüldü.
Savcılıktaki sorgusunun ardından Ramazan Atasoy tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 11'e yükseldi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar