hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel'in rotası: Önce Demirtaş, sonra doğu turu

    KAYNAKCNN TÜRK

    Dem Partililerin "Kürt sorunu için çözüm önerilerini bilmiyoruz" diyerek eleştirdiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yeni bir şey duyacaksanız benden duyacaksınız" deyip, 6 doğu ilini ziyaret edeceğini açıklamıştı. O ziyaretler gelecek hafta olacak. Peki Özgür Özel'in rotası ne? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP LİDERİ ÖZEL DOĞU TURUNA ÇIKIYOR

    Tam siyasette, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Dem Partililerle el sıkışması, terör örgütü elebaşına "örgütü tasfiye edin" çağrısı gündemdeyken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde 6 ili ziyaret edecek.

    DİYARBAKIR'DA BAŞLAYACAK VAN'DA BİTECEK

    Özgür Özel, ziyaretine başlamadan önce ise pazartesi günü Edirne'de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek. Sonrasında Özel, 23-27 Ekim'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde olacak. Özel'in rotası Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van şeklinde olacak ve Van'da programı bitecek. Bu arada Özel, programında kara yoluyla ulaşımı tercih edecek.

    DEM PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DE GÖRÜŞECEK

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel, sivil toplum kuruluşları ve il başkanlarının yanı sıra Dem Partili büyükşehir belediye eş başkanlarıyla görüşecek. Ayrıca, Özel'i Mardin'de Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk kendi konağında ağırlayacak. Özel'in mesajlarının son şeklini bu ziyaretlerle alması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow