hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel'in tüzük kurultayı temasları başladı

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de 4-9 Eylül'de yapılacak tüzük kurultayı için çalışmalar devam ediyor. Özgür Özel, kurultay öncesi eski genel başkanlarla temasta. Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile İstanbul'da öğle yemeğinde buluştu. Hafta sonu ise Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP'de gündem tüzük kurultayı. Genel Başkan Özgür Özel eski genel başkanlardan görüş aldı. Salı günü ise Tüzük Komisyonu tekrar toplanacak.

    CHP 4-9 Eylül'de tüzük kurultayını gerçekleştirecek. 4 Eylül'de Sivas'ta yapılacak sembolik açılıştan sonra 5 Eylül'de Tüzük Komisyonu son kez toplanacak 6- 7- 8 Eylül'de Ankara'da tüzük kurultayı yapılacak. Kurultaya sayılı günler kala Genel Başkan Özgür Özel, CHP eski Genel Başkanları ile bir araya geldi. Onları dinledi.

    Özelin tüzük kurultayı temasları başladı

    CHP lideri, eski Genel Başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile İstanbul'da öğle yemeğinde buluştu. Hem partinin hazırlığını anlattı hem de onların tüzük ile ilgili görüş ve önerilerini aldı.

    Bu hafta dikkat çeken bir görüşme daha olacak. Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ise başkent Ankara'da görüşecek. Hafta sonu gerçekleşmesi beklenen görüşmede, tüzük kurultayı öncesi Kılıçdaroğlu'nun da talep ve önerilerini not edecek Özgür Özel.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özelin tüzük kurultayı temasları başladı

    Tüzük kurultayına geri sayım sürerken, Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi başkanlığında Tüzük Komisyonu bir kez daha toplanacak. Tabandan gelen öneri ve taleplere artık son halinin verilip metin yazma aşamasına geçilmesi bekleniyor. En çok öne çıkan talepler ön seçim. Ancak ön seçimin illere ve bölgelere göre formüle edilebileceği belirtiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow