Öğretmenlere atama müjdesi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz hafta atanan 20 bin öğretmenin 12 Eylül’de görevlerine başlayacağını söyledi. Yeni atamaların da olacağı müjdesini verdi. Okul bağışları ile ilgili de konuştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Geçtiğimiz hafta yapılan 20 bin öğretmen atamasının ardından yeni atamaların olacağı müjdesini işte bu sözlerle verdi Bakan Özer. Atamaları yapılan 20 bin öğretmenin 12 Eylül’de görevlerine başlayacağını söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Bakan, okul kayıtlarında bağış adı altında alınan ücretlerle ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını ve ihbarların azaldığı söyledi.
Bir kez daha, “Ancak veliler isterse okul aile birliklerine bağış yapabilecek.” dedi. Bakan Özer, Ankara’da bir okulda velilerle de bir araya geldi. Okullarıyla yarın tanışacak olan anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerinin velilerinin görüş ve önerilerini dinledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Eşinin ilk sorusu: Ece Gürel'in bulunduğu anlarda ''Hayatta mı?'' diye sordu!
Halı saha maçı dönüşü feci kaza! Hastaneye kaldırıldılar
Bahar-Nihal Candan kardeşlerin dolandırıcılık davasında yeni gelişme! 'Herkesten para isterdi'
Türkiye'den Nahçıvan'a doğal gaz sevkiyatı başladı
15 gündür ulaşılamıyordu, mezradaki evinde donmak üzereyken bulundu