hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin'in cenazesinde çuval detayı! Uzman isim CNN TÜRK'te konuştu: Bize gösteriyor ki...

    KAYNAKCNN TÜRK

    Diyarbakır’da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında çuval içinde bulundu. CNN TÜRK canlı yayınında konuşan Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, çuval detayına dikkat çekerek ne anlama geldiğini anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haydar Özdemir, şunları söyledi:

    Çuval içinde bulunması bizim tecrübelerimize göre Narin'in öldürüldüğü yerin orası olmadığını tarif eder. Narin oraya taşınarak atılmış olarak kabul edilir. Dere yatağında Narin'in cansız bedeninin bulunmuş olduğu yer bizim için çok önemli bir olay yeridir. Burada yapılacak olan incelemeler bizi olay yerine ve olayın fail veya faillerine götürecektir. Burada daha olay yerini bulduk diyemeyiz. Olay yerinin burası olmaması ihtimali çok yüksek. Narin bir şekilde taşınmış. Zaten ifadeler de o yönde gösteriyordu bize.

    Narinin cenazesinde çuval detayı Uzman isim CNN TÜRKte konuştu: Bize gösteriyor ki...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatırlarsanız benzinlikte alınmış olan bir ifade vardı. Narin'in baygın bir şekilde battaniyenin altında yattığına dair bir görgü şahidi ifadesi basına yansımıştı. Demek ki orada sadece ıslak mendil alınmadı, başka malzemeler de bir şekilde temin edildi ve Narin etraftan da görünmeyecek en yakın o dere yatağına atıldı. Niye dere yatağına atıldı? Çünkü insan bedeni belirli bir süre geçtikten sonra maalesef çürümeye başlıyor ve kötü kokular yayılıyor. Böylelikle suyun altında kalan beden, toprak altında kalan beden bu kokuları yaymayacaktı. Amaç buydu muhtemelen veya o dere yatağına bir şekilde alıp sürükleyip başka bir yerlere götürebileceği cesetten bir şekilde kurtulma yöntemiydi. O şekilde yapıldı. Kamufle edilmesi içinde çuvalın içerisine koyulmuş olabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow