hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin'in annesinin videosu ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor...

    KAYNAKCNN TÜRK

    Anne Yüksel Güran'ın Narin'in kaybolmasının 3. gününde (24 Ağustos) çekilen bir videosu şu sıralar gündemde. Gülistan Doku'nun ablasının ziyareti sırasında ağıt yakan Yüksel Güran'ın, "Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" ifadeleri kafalarda soru işareti bıraktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "NARİN'İN ANNESİ DE BU HALE DÜŞMESİN"

    Bu görüntüler Narin'i arama çalışmalarının 3. gününde 24 Ağustos'ta çekildi. Narin'in annesinin yanındaki kişi, 5 Ocak 2020'de şüpheli bir şekilde kaybolan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku'ydu. O da anne Yüksel Güran'a destek için oradaydı. "Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza alev düştü. Narin'in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin'i aramaya davet ediyoruz" diye konuşmuştu.

    Narinin annesinin videosu ortaya çıktı: Bir köşeye atın Kızım biliyor, dayanamıyor...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "NE OLUR KIZIMI BIRAKIN, KIZIM BİLİYOR, DAYANAMIYOR"

    Görüntü; Narin'in cansız bedenin bulunması ve anne Yüksel Güran'ın tutuklanmasından günler sonra ortaya çıkarken, annenin sözleri ise Narin Güran cinayetindeki kafa karışıklığını gidermekten bir hayli uzaktı. Anne Güran, "Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" ifadeleriyle kafalarda soru işareti bıraktı. 

    Narinin annesinin videosu ortaya çıktı: Bir köşeye atın Kızım biliyor, dayanamıyor...

    Annenin bu ifadeleri, görüntüyü izleyenlerin kafasını karıştırdı. Anne o sözü neden dedi, kızının ölümünden habersiz miydi, yoksa hedef şaşırtmak için mi söyledi belirsiz. Bu sorular Narin cinayetinin aydınlatılmasıyla yanıt bulacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow