hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin'in annesi böyle demişti ama...

    KAYNAKCNN TÜRK

    Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin'in öldürülmesine ilişkin anne Yüksel Güran'ın da bulunduğu 11 kişi öldürme suçuna iştirak etme ve suçu ve delileri saklama gerekçesiyle tutuklandı. Narin'in cansız bedeni bulunmadan önce anne Yüksel Güran'ın verdiği röportajlarsa oldukça şaşırtıcıydı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    27 Ağustos'ta yaptığı açıklama ile yapılan tüm çalışmaları övmüştü. Devletin kızının bulunması için gösterdiği çabadan dolayı mutlu, suçluların bulunması için de ısrarcıydı. Ancak anne Yüksel Güran da tutuklandı.

    Narinin annesi böyle demişti ama...

    Diyarbakır'da dere kenarında 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından, önce amcası Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar, daha sonra da Narin'in annesi Yüksel Güran da tutuklanmıştı. Gerekçe ise kasten öldürme suçuna iştirak etmeydi. Bu tutuklamanın ardından annenin önceki verdiği röportajlar bir kez daha gündeme geldi.

    Tutuklanan anne Yüksel Güran ifadesinde Salim Güran'ın aracına hiç binmediklerini, sadece 14 Temmuz'da nişan için Narin'le birlikte araca bindiklerini söyledi. Ayrıca ekiplerin "Narin'i sizinle Salim'in ilişkisine denk geldiği için mi öldürdünüz?" sorusuna, Narin'i hiç görmediğini ve Salim Güran ile herhangi bir ilişkisi olamadığını öne sürdü. Suçluların bulunabilmesi için anne Yüksel Güran'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow