hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin'in abisinden fotoğraflı mesaj! Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi

    Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde ilk duruşma tarihi beklenirken, abi Baran Güran'dan dikkat çeken paylaşımlar geldi. Abi, tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin'in yer aldığı paylaşımlarını 45 dakika sonra sildi. Baran Güran, tutuklu amca Salih Güran ile ilgili paylaşım yapmadı. Detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PAYLAŞIMLARINI 45 DAKİKA SONRA SİLDİ

    Narin Güran cinayeti davasında tutuklu olmayan tek ağabeyi Baran Güran, sosyal medyadan tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin'in yer aldığı paylaşımlar yaptı. Baran Güran'ın paylaşımları 45 dakika sonra silmesi ise dikkat çekti.

    "CANIM ANNEM" PAYLAŞIMI

    Güran ilk paylaşımında annesini özlediğini ifade ederek, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem" yazdı.

    Narinin abisinden fotoğraflı mesaj Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "SANA İFTİRA ATANLAR UTANSIN"

    İkinci paylaşımda hakkında müebbet hapis cezası istenen kardeşi Enes Güran'ın fotoğrafı paylaşan Baran Güran, "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak" ifadelerini kullandı.

    Narinin abisinden fotoğraflı mesaj Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi

    "ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

    Üçüncü paylaşımında ise katledilen küçük kardeşi Narin ile fotoğrafını paylaşan Bakan Güran, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine katil dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum" diye yazdı. Baran Güran, tutuklu amca Salih Güran ile ilgili paylaşım yapmadı.

    Narinin abisinden fotoğraflı mesaj Paylaştıktan 45 dakika sonra sildi

    "SAVCILIK MAKAMI NEDEN İFTİRA ATSIN"

    Paylaşımları değerlendiren CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, şunları söyledi:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Baran Güran, Narin'in büyük ağabeyi. Aslında soruşturma kapsamında Narin'in ilk kaybolduğunu 112'yi arayıp bilgilendiren kişi. Kafa karıştıran bir paylaşım yapmış. Annesini paylaşıp, 'Bırak onlar ne diyorsa söylesinler canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim' demiş. Annesine diyor ki; sana güveniyorum. İlginç burada Narin'le de ilgili bir paylaşım yapmış; 'Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine abilerine katil dediniz ben sizleri Allah'a havale ediyorum' diyor. Burada soruşturmayı yürüten savcılara diyor. Narin'in en son görüldüğü yer evinin olduğu yer. Peki evde kimler var, Yüksel Güran, Enes Güran, Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar. Savcılık cinayet orada onların gözetiminde işlendi diyor. Olay yerinde 4 kişi var. İçlerinden bir kişi Narin'i katletti.

    Güran ailesi en başından beri soruşturmayı manipüle ediyor. Narin'in katledildiği süreçte ne olduğunu Güran ailesi biliyor. Ağabey Baran Güran şu paylaşımları yapmak yerine aile içinde neler döndü, neden bir infaz kararı alındı bununla ilgili annesine amcasına sormalı. Savcılık diyor ki Güran ailesi Narin kaybolduğundan beri soruşturmayı sekteye uğrattı diyor. Aile içerisine bir manipülasyon olduğunu görebiliyoruz. 4 kişi evde. HTS kayıtlarına göre amca ahıra gidiyor eve gidiyor sonra evin bir odasına gidiyor. Önemli deliller var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İftirayı kim atıyor şu an, iftira atanlar kimler? Eğer iftira olduğunu düşünüyorsa, adalet mercii atıyor. Bunu iddia eden savcılık makamı. Savcılık makamı neden iftira atsın. Olay faili meçhul değil, çünkü olay yerinde 4 kişi var."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow