hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin cinayetinde ‘Komşu Köy’ detayı!

    KAYNAKCNN TÜRK

    8 yaşındaki Narin’i kim ya da kimler öldürdü henüz ortaya çıkmadı ama soruşturmaya dair önemli bir gelişme var. Narin'in cansız bedenini dereye bıraktığını söyleyen İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın yakınlarının ve oğlunun yaşadığı evlere eş zamanlı baskın yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Narin Güran cinayetinde katil ya da katiller hala bulunamadı. Suçluların bulunması için çalışmalar sürerken jandarma ekipleri soruşturmayı genişletti. Cinayetin kilit ismi İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın akrabalarının ve oğlunun bulunduğu iki köye baskın düzenlendi.

    Ekipler, Tavşantepe Köyü'ne komşu olan Gönenli Köyü ile Çarıklı beldesinde itirafçının birinci derece yakınları, akrabaları ile oğlunun evine gitti. Evlerde arama yapan jandarma bazı dijital materyaller ile delil niteliği taşıyabilecek şüpheli görülen eşyalara incelenmek üzere el koydu.

    Narin’in kaybolduğu gün ve saatte köyde ikamet etmediği ve köyde işi olmamasına rağmen Nevzat Bahtiyar’ın ağabeyinin orada bulunduğu tespit edildi. Bahtiyar’ın ağabeyinin olay gününden sonraki günlerde de köyde arama faaliyetlerini yakından takip ettiği ortaya çıktı.

    İtirafçının ağabeyinin, Narin’in ailesi ve akrabalarına sık sık, “Askerler nereye baktılar. Dereye de baktılar mı? Bir şey bulabilmişler mi?” şeklinde şüpheli sorular sorduğu iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nevzat Bahtiyar’ın eşinin köyde sürekli olarak, “Biz zaten gidiyoruz buralardan. İstanbul’a yerleşeceğiz” şeklinde sözleri nedeniyle komşu iki köydeki yakınları ile oğluna ait eve baskınların düzenlendiği öne sürüldü.

    Öte yandan Diyarbakır Barosu'nun, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmaya müşteki sıfatıyla yer alma talebi de cumhuriyet başsavcılığı tarafından kabul edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow