hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhtar amca gözaltına alındı! 12 gün önce kaybolan Narin nerede? | Video Haber

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran ilgili soruşturma sürüyor. Narin bulundu mu? CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er ve Kameraman Alper Öztürk, yeni gelişmeleri bölgeden aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında aile ve mahallelerin ifadelerine başvurulmuştu.

    Arama çalışmaları 12 gündür devam ederken, soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı.

    Yapılan inceleme sonucu S.G.'nin aracındaki DNA örneği ile küçük kızın kıyafetlerindeki DNA örneği eşleştiği belirlendi.

    CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er detayları şu ifadelerle aktardı;

    12. günde arama çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günün önemli gelişmesi Narin’in amcası olan Tavşantepe Köy Muhtarı olan amcanın gözaltına alınması oldu. Çeşitli incelemeler yapılıyor. Amcanın ifadesi ve telefonunda çeşitli incelemeler yapıldı.

    Narin’in son görüntüsünün bulunduğu Tavşantepe İlkokulu’ndayız. Görüntülerden yola çıkılarak tespit çalışması yapılmaya başlandı. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bugün arama çalışmalarında yeni tespitler elde edildikten sonra nokta atışı yerlerde çalışmalar devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu noktada herhangi bir çalışma göremiyoruz. Bunun sebebi bölgenin didik didik edilmesi. Narin patika yoldan gitti ve kayıplara karıştı. 12 gündür ise haber alınamıyor.

    Bir gelişme daha var. Anne ve babanın gözaltına alındığı iddiaları vardı. Bu iddialar yalanlandı. Bizde konuyu araştırdığımızda anne-babanın gözaltına değil, ifadesi alınmak üzere çağırıldığı ve bir DNA raporunun tekrar çalışması başlatıldığı bilgisine ulaştık.

    Amcanın arabasında incelemeler yapıldı. Küçük Narin’in ön koltukta DNA’sına uygun olduğu tespitler yapıldı. Bunun ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow