MGK toplanıyor! İşte masadaki sıcak başlıklar
Milli Güvenlik Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Beştepe'de gerçekleştirilecek toplantıda bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları ele alınacak. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Serhat Dal aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenecek toplantının öne çıkan gündemi terörle mücadele. Yurt içi ve sınır ötesindeki terör operasyonları değerlendirilecek. İran ziyareti sonrası özellikle Suriye'nin kuzeyine terör varlığına yönelik yeni sınır ötesi harekatla ilgili hazırlıklar konuşulacak. Irak'ın Duhok kentindeki terör örgütünün saldırısı sonrası durum da ele alınacak.
MGK toplantısında yurt içindeki Eren Abluka operasyonları ile Ira'kın kuzeyindeki pençe operasyonlarında gelinen son durum da görüşülecek.
İsveç ve Finlandiya ile imzalanan mutabakat ele alınacak. Geride kalan 1 aylık sürede iki ülkenin mutabakattaki maddelere uyup uymadığına bakılacak.
Gündemdeki bir diğer konu Karadeniz'de tahıl koridoru planı olacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz