Metrobüs kazasında yaralanan yolcu o anları anlattı
İstanbul Avcılar'da 2 metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu toplamda 4 metrobüsün karıştığı zincirleme kaza meydana gelmişti. Kaza sonucunda 99 kişi yaralandı. O yaralılardan biri ise kaza anını tedavi gördüğü hastanede anlattı. CNN TÜRK muhabiri Buse Deviren'in özel haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Avcılar'da 2 metrobüs kafa kafaya çarpıştı, 99 kişi yaralandı. Yaralılardan bir kısmı taburcu olurken, bir kısmının tedavisi ise sürüyor.
Avcılardaki metrobüs kazasında yaralanan yabancı uyruklu yolcu kaza anını anlattı. Hastanede tedavisi devam eden yolcu, yaralanma anını ise yaşadığı şok durumundan dolayı hatırlamakta zorlandığını dile getirdi. Yaralı yolcu, vücuduna aldığı hasarlardan dolayı konuşmakta zorlandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?