MEB Ortaöğretim Genel Müdürü: Hiçbir öğrenci istemediği okula yerleştirilmeyecek
Lise yerleştirme sonuçları sonrası yeni bir tartışma başladı. İstediği okullara yerleşemeyenler ya da hiçbir okula yerleşemeyenlerin durumu ne olacak? Nakil sürecinde 91 bin öğrenci ne olacak? CNN TÜRK yayınına katılan Bakanlık Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, nakil sürecinin başlayacağı 6 Ağustos'a kadar yeni ilave kontenjanların olacağını söyledi. "Hiç bir öğrenci istemediği okula yerleştirilmeyecek" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD Türkiye deprem risk haritası yenilendi! Deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Beykoz'da haraç için iş insanının evini kurşunladı; çatıda yakalandı
HABER... Resmi tören düzenlendi: 65 yıl sonra ABD'den Türkiye'ye iade edildi
SON DAKİKA! CHP'de Yolsuzluk Soruşturması Gölgesinde Yeni Dönem: Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Mesafeli’ Tavrı Ne Anlama Geliyor?
Meteoroloji'den 27 il için sarı kodlu uyarı! Kar ve zirai don alarmı