Maske satışına yeni kılıf
Tıbbi maske satmak artık yasak. Bu kararın ardından fırsatçılar da boş durmadı. Merdivenaltı üretim yapanlar ellerindeki maskeleri "hijyen paketi" adı altında başka ürünlerle birleştirip internet üzerinden satmaya başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yanına kolonya, eldiven ve dezenfektan koyup hijyen seti yaptılar. Fırsatçılar ellerinde kalan maskeleri böyle satışa açtılar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tıbbi maskeler için ücret alınmayacağını açıklamıştı.
Ardından merdiven altı üretilen ürünleri elinde kalan firmalar maske satışında "hijyenik paket fırsatçılığına" başladı.
Firmalar, internet siteleri üzerinden yaptıkları kampanyalarla kolonya, eldiven, antibakteriyel jel, siperlik, gözlük ve maskeleri paket adı altında fahiş fiyatlara satıyor.
Tüketiciyi Koruma Derneği İzmir Şube Başkanı Cevdet Uçan, fırsatçılığın ağır yaptırımları olmalı diyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
23 NİSAN ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ: Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Gülistan Doku dosyasında özel ekip kuruldu! Deliller yeniden inceleniyor
SON DAKİKA... Yalova-Bursa Yolunda Yolcu Otobüsü Devrildi: Ölü Ve Yaralılar Var!
Beylikdüzü'nde Trafiği Kilitleyen Kaza: 6 Araç Birbirine Girdi!