Mantar yerine uyuşturucu madde üretildi
İstanbul Başakşehir'de zehir tacirleri, mantar üretim tesisi olarak kullanılan bir dükkanda uyuşturucu üretiyordu. İl jandarma komutanlığı ekipleri ise bu oyunu bozdu. Yapılan operasyonda iki şüpheli gözaltına alınarak tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sözde mantar üretim tesisi olarak görünüyordu. Ancak gerçekler apaçık ortadaydı. Üretilen mantar değil, kenevirdi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti. Hedefte Başakşehir'deki mantar üretim tesisinde kenevir üreten zehir tacirleri vardı. Aylar süren takip sonuç verdi, operasyonun düğmesine basıldı.
Şüpheliler her şeyi önceden düşünmüştü. Havalandırmadan ışıklandırma sistemine ve kurulan kameraya kadar. Ancak onların oyununu ekipler bozdu. Şafak vakti operasyonun düğmesine bastı.
Baskında iki şüpheli gözaltına alınarak tutuklandı. Tesisteki uyuşturuculara ve kurulan düzeneklere ise el konuldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! DİKKAT: Soğuk havalar geri dönüyor
Randevulaşarak kavgaya giden 19 yaşındaki genç bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Irak'taki depremde sınır köyünde 20 evde hasar oluştu
Kamyonetin ezdiği 17 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti; kaza anı kamerada
HABER... Ece'nin ölümündeki gizem çözülecek mi? Her şeyin yanıtı telefonda