Kısıtlamayı ihlal edip kıraathanede oyun oynadılar | Video
İstanbul Esenyurt'ta bir iş hanının bodrumunda açık kahvehane ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Baskında, içeride bulunan ve kağıt oyunu oynayan kişilere ceza yağdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bir kahvehanede daha kısıtlama kuralı ihlal edildi. O kahvehanedekilere ceza yağdı. Polis aramasında bir kadınında masanın altında gizlendiği görüldü
İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarında bulunan bir iş merkezinin bodrum katında kıraathaneye faaliyeti yürütüldüğü ve içeride kağıt oyunları oynandığı ihbarını alan polis ve zabıta ekipleri baskın düzenledi. Baskında içeride bulunan 11 kişiye toplam 25 bin TL ceza kesildi.
İş yerinde arama yapan polis masanın altında gizlenen bir kadını da yakaladı. Kadın da erkek arkadaşıyla beraber kahvehaneye gelmişti. O da ceza aldı.
Ruhsat ve işletme belgesi de bulunmayan iş yeri mühürlenerek kapatıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz
EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 25 Nisan Cuma Mesajları!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: "İstanbul'daki Depremi ABD Savaş Gemisi HAARP İle Tetikledi" Yine Aynı Komplo Teorisi...