İzmir'de sağanak hayatı felç etti
İzmir ve Muğla'da sağanak yağış etkili oldu. Rögarlar tıkandı, taşkın meydana geldi. Yollar kapandı. 102 kilogram yağış düşen Marmaris'te Kapalı Çarşı'yı su bastı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Ardından İzmir'de sağanak yağış etkili oldu. Rögarların kapasitesi yeterli olmadı. Taşkın sonrası yollar suyla dolup taştı. İş çıkış saati başlayan yağış İzmirlilere zor anlar yaşattı. Anadolu Caddesi ve Gazi Bulvarı gibi trafiğin yoğun olduğu yollarda sürücüler zor anlar yaşadı. Yoğun trafik oluştu. Ev ve iş yerlerini su bastı. Seyir halindeki bazı araçların içi de suyla doldu.
Benzer görüntüler Muğla'da da meydana geldi. Marmaris'te 4 saatte metrekareye 102 kilogram yağış düştü. Göle dönen yollarda sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Ev ve iş yerlerini su bastı. Taşan rögarlardan kapalı çarşı da nasibini aldı. Tavandaki çatlaklar nedeniyle de çarşıyı su bastı. Belediye ekipleri tıkalı rögarları açmasıyla çarşıdaki su tahliye edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu
Altay Soğukları Türkiye’yi Esir Aldı! Dondurucu Hava ve Kar Yağışı Etkisini Artırıyor
İstanbul'da akıl almaz olay! Tavanı delip daireye girdi: Anne kıza dehşeti yaşattı!
HABER... Araştırma sürüyor: 5 gündür arazinin ortasında yanıyor
SON DAKİKA... Megakent bembeyaz: İstanbul için yeni uyarı geldi! Pazartesi okullar tatil olacak mı?