İstanbul'da Sırp çete liderine infaz
Sırbistan'da kırmızı bültenle aranan ve ülkenin önde gelen suç örgütlerinde 'skaljari' çetesinin lideri Jovika Vukotiç, İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Eşi ve çocuklarının gözü önünde kurşun yağmuruna tutulan Vukotiç suikastine ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Sercan Sever'in haberi.
Sırbıstan'ın en etkin uyuşturucu ve suç çetelerinden biri "skaljari" çetesinin kırmızı bültenle aranan örgüt lideri Jovika Vukotiç İstanbul'da suikast sonucu öldürüldü. Jovika Vukotiç, eşi ve çocukları ile birlikte şoförünün kullandığı araçla Mecidiyeköy’den Anadolu Yakası istikametine gidiyordu. Motosikletli iki saldırganlar araca doğru yaklaştı. Saldırganlardan biri Vukotiç'e beş el ateş etti. Jovika Vukotiç olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri o noktaya sevk edildi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü suikasta ilişkin çalışma başlattı.
Vukotiç son olarak 2018 yılında Antalya’da yakalandı. Ardından sınır dışı edildi. Jovika Vukotiç son olarak İnterpol tarafından sınır kırmızı bülten ile aranıyordu. Öte yandan yapılan ilk incelemelerde Uluslararası Polis Teşkilatı İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Vukotiç'in Türkiye'ye sahte pasaport ile giriş yaptığı ve izini kaybettirmek için sık sık adres değiştirdiği belirlendi. Olayın aydınlatılmasına ilişkin incelemeler ise sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz
EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 25 Nisan Cuma Mesajları!