hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul trafiği dünyada 5'inci

    Uluslararası bir navigasyon şirketi trafik endeksi verilerinden elde ettiği bilgilere göre şehirlerin trafik yoğunluğu haritasını belirledi. Araştırmada 57 ülkeden 416 şehir dahil oldu. Listede İstanbul'da vardı. Çileye dönen İstanbul trafiği 5'inci sırada yer aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbullular için çile olan kabusa dönen İstanbul trafiği artık sınırları aştı. Dünya'da da listelerde yerini aldı. Uluslararası bir navigasyon şirketinin yaptığı araştırmada İstanbul trafiği listede 5'inci sırada yer aldı.

    Uluslararası bir navigasyon şirketi trafik endeksi verilerinden elde ettiği bilgilere göre şehirlerin trafik yoğunluğu haritasını belirledi. Araştırmada 57 ülkeden 416 şehir dahil oldu. Dünyada trafik yoğunluğunun en yüksek olduğu şehir Rusya'nın başkenti Moskova oldu. 2'inci sırada ise Hindistan'dan Mumbai. Hindistan'ı sırayla Kolombiya, Filipinler ve Türkiye takip etti.

    Türkiye'den İstanbul listede 5'inci sırada yer aldı.

    İstanbul'da 30 dakikada katedilen bir mesafe trafik olduğu zaman yüzde 51 oranında artıyor ve 45 dakikanın üzerine çıkıyor. İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu saat ise cuma günü saat 18:00 olarak kayıtlara geçti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow