İstanbul Maltepe'de büyük yangın
İstanbul Maltepe'de henüz faaliyete geçmemiş 12 katlı bir otelde yangın çıktı. Kaynak çalışması nedeni ile çıktığı belirlenen yangın sırasında, binada mahsur kalan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Otel kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında CNN TÜRK muhabiri Zeynep Karamustafa ve kameraman Bülent Erkahyalar da oradaydı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Maltepe'de faaliyete geçmeyen bir otel binasında çıkan yangın kontrol altına alındı.
Alınan bilgiye göre itfaiye ekipleri, Gülsuyu Mahallesi'nde henüz faaliyete başlamayan 12 katlı otel binasındaki yangına müdahale etti.
Kontrol altına alınan yangında dumandan etkilenen bazı kişiler hastaneye kaldırıldı.
İtfaiye ekiplerinin olay yerindeki soğutma çalışmaları devam ediyor.
Yangın nedeniyle otelin yanındaki ilkokul binası boşaltıldı.
CNN TÜRK'e konuşan görgü tanıkları büyük bir patlama sesinin ardından binanın alevler içinde kaldığını söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı