hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İMAMOĞLU-YAVAŞ ARASINDA REKABET Mİ VAR? ''Aman birbirinize pas atmayın''

    KAYNAKCNN TÜRK

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, medya sektörünün Ankara temsilcileri ile bir araya geldi. İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in futbol üzerinden verdiği örnekte, "Sağ açık Mansur Yavaş, sol açık Ekrem İmamoğlu" ifadeleri üzerinden eleştirdi. Ekrem İmamoğlu, "Kıyaslamayı doğru bulmuyorum, mevki işine hiç sıcak değilim, bu işin sağ açığı, sol açığı olmaz." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''KIYASLAMAYI DOĞRU BULMUYORUM''

    İmamoğlu, ''Gündemimizde olmayan bir kavram. Ben mevki işine sıcak değilim, pozisyon meselesine yol arkadaşıyız, bu işin sağ açığı sol açığı olmaz.'' ifadelerini kullandı.

    "BUNUN SAĞ AÇIĞI SOL AÇIĞI OLMAZ, TAKIM ARKADAŞIYIZ"

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in futbol üzerinden verdiği örnekte, "Sağ açık Mansur Yavaş, sol açık Ekrem İmamoğlu, 'aman birbirinize pas atmayın' denir mi?" ifadeleri üzerinden eleştirdi;

    ''O sağ açık, sol açık, ben takım arkadaşı derken böyle bir kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Böyle bir şeye ihtiyacımız yok.'' dedi.

    ''ÜLKENİN SORUNLARI DAHA DEĞERLİ''

    Ve erken seçim tartışmaları... İmamoğlu, CHP'den sık dile getirilen erken seçim açıklamalarını da eleştirdi;

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''Bir muhalif partinin her gün erken seçim demesi yerine, benim partimin her gün ülkenin sorunlarına çözüm önerilerini anlatan bir parti olmasını daha değerli bulurum.'' şeklinde konuştu. İmamoğlu'na cumhurbaşkanlığı adaylığı da soruldu. "Biz zaten yola çıkmış durumdayız'' dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow