hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hatay’da hurda araçlar sahiplerini bekliyor

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Depremin vurduğu Hatay’da binlerce araç enkaz altında kalarak hasar aldı. Depremzedeler hasarlı araçlarını almayı sürdürüyor. Fakat 10-15 gün içinde alınmayan araçlarsa tamamen hurdaya ayrılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kimi araçlar sahibini bekliyor. Kimininse artık bir sahibi yok. Yüzlerce hurda otomobil Hatay'daki otoparklarda.

    6 Şubat depremlerinde binlerce araç, enkaz altında kalarak hurdaya döndü. Yıkıntıların arasından çıkarılan otomobiller, hurda dahi olsa çeşitli bölgelerdeki otoparklarda toplandı. Tıpkı Hatay’daki hurda araç mezarlığında olduğu gibi.

    Hatay’da hurda araçlar sahiplerini bekliyor

    Depremin üzerinden 5 aydan fazla süre geçti. Fakat Hatay’da hala yüzlerce araç, sahiplerini bekliyor. Alınanlarsa tamir edilip yeniden yollara çıkarılmaya hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    10 gün içinde alınmayan araçlar, tamamen hurdaya ayrılacak.

    Hatay’da hurda araçlar sahiplerini bekliyor

    Hurdalıktan aracını almaya gelen bir vatandaş, “Hurdaya çıkan aracımızı almaya geldik. Hak sahibiyiz. Alıp sanayiye götüreceğiz. Yapabildiğimizi yapacağız, yapamadığımız çöp olacak.” derken bir başka araç sahibi ise “Aracın çıkışını yapacağız. Sonra atölyeye götürüp yeniden yollara çıkaracağız. Toplama bölgesinde olan araçlar için belli bir gün verdiler. 10-15 gün içinde araçlar alınmazsa devlet bunları hurdaya ayıracak” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow