hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güngören'de silahlı çatışma… Yoldan geçen iki kişi hayatını kaybetti

    Güngören'de akşam saatlerinde bir kahvehanede silahlı çatışma çıktı. İki grubun karşılıklı birbirlerine silah sıktığı olayda yoldan geçen 2 kişi hayatını kaybetti 4 kişi de yaralandı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Detaylar CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er ve kameraman Caner Emre Kınacı'nın haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kahvehaneye geldiler silahlarla rasgele ateş ettiler. İçerdekilerden de karşılık gelince çatışma çıktı. Yoldan geçen iki kişi hayatını kaybetti.

    Çıkan çatışmada yoldan geçen 59 yaşındaki Servet Aytaş ve Burak Kan hayatını kaybetti. 4 kişi de yaralandı.

    İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

    Güngörende silahlı çatışma… Yoldan geçen iki kişi hayatını kaybetti

    Üstelik bu saldırı ilk de değildi. Bu kahvehane daha önce de aynı şüphelilerin hedefindeydi. İki defa iki farklı tarihte saldırdılar. O saldırılarla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

    2022 yılının haziran ayında yapılan ilk saldırıda kahvehanede oturan bir kişi yaralandı. İkinci saldırı ise 2023 yılının ocak ayında düzenlendi. Görüntülerde, otomobille sokağa gelen şüphelilerden birinin kahvehaneye ve park halindeki otomobillere ateş açtığı görüldü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow