Gökçek'ten videolu Arınç mesajı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden ve uzun süredir Twitter'da polemikten uzak haliyle dikkat çeken Melih Gökçek'ten bu sabah Bülent Arınç mesajı geldi.
Gökçek, "Şu rant konusunda sen mi haklıydın yoksa Bülent Arınç mı" şeklindeki takipçisinden gelen bir tweeti paylaştı ve "Bence cevabı ben vermeyeyim cevap bir sonraki twitte" diye yazdı. Gökçek, daha sonra Bülent Arınç'ın 3 ayrı konuşmasından birleştirilen bir videoyu paylaştı.
Gökçek, "Cevabı Bülent Arınç kendi sesinden versin. Bu cevaptan sonra da bir daha bu soruyu bana tekrar tekrar sorup kendinizi rezil etmeyin" yazdı.
Gökçek'in paylaştığı videoda, ilk konuşmada Arınç'ın "Belediye Başkanlığı adaylığında ve seçimlerde oy isterken bu yapının kucağında oturmuştur. Bu yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır, yurt yerleri vermiştir. Zengin iş adamlarına okul yaptırmıştır. İmar planlarında değişiklikler yaptırmıştır. 30 Mart seçimlerine kadar da ağzından bu paralel yapıyla ilgili bir tek kötü cümle çıkmamıştır. Gökçek'le ilgili 100 konuyu 8 Haziran'dan sonra ömrüm vefa ederse konuşmak isterim. O gün gelene kadar AK Parti'yi yıpratacak bir sözün içinde olmam" sözleri yer aldı.
1️⃣BENCE CEVABI BEN VERMEYEYİM...
— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) 9 Kasım 2017
CEVAP BİR SONRAKİ TWİTTE... https://t.co/k2XZo5VB7m
2️⃣CEVABI BÜLENT ARINÇ KENDİ SESİNDEN VERSİN...
— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) 9 Kasım 2017
BU CEVAPTAN SONRA DA BİR DAHA BU SORUYU BANA TEKRAR TEKRAR SORUP KENDİNİZİ REZİL ETMEYİN... pic.twitter.com/oYkkDd7kuH
8 Haziran tarihli İkinci konuşmada Arınç'ın "7 Haziran bitti, bugün 8 Haziran. 8 Haziran'dan sonra gerek duyduğumuzda çok şeyler yapabileceğimizi söylemiştim. Daha bugün 8 Haziran. 8 Haziran sonrası değil" ifadeleri yer aldı.
13 Haziran tarihli son konuşmada ise Arınç'ın şu sözleri videoda yer aldı: "Ve onlara parsel parsel yer vermiştir filan dedim, sonrasında gerekirse açıklarım. Ama hiçbir cümlemin içinde 8 Haziran'dan sonra 100 tane yolsuzluk dosyası açıklayacağım diye bir lafım yok. Herkes internetten girip o günkü konuşmama bakabilir"
SON DAKİKA
-
21. 41
Trump: Biz, aptal ve çaresiz bir dayak tahtasıydık
-
21. 38
SON DAKİKA | ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 5 NİSAN 2025: Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!
-
21. 02
Başıboş köpekler yine dehşet saçtı! 9 yaşındaki Murat saldırıya uğradı
-
20. 55
İNFAZ GÖRÜNTÜLERİ! İsrail 15 sağlık görevlisini katletti
-
20. 38
'20 bin TL altı nakit çekimler sadece ATM'den yapılacak' iddiasına yalanlama
-
20. 25
Anlaşma sağlanacak mı? Pezeşkiyan'dan Trump'ın 'müzakere' çağrısına cevap!
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verip uyardı! Montları kaldırmayın
Ankara'yı sel aldı! Sokak ve caddeler göle döndü, Valilik uyardı
Korkutan uyarı... Prof. Dr. Naci Görür 'eli kulağında' dedi, o fayı işaret etti: "Kırıldı kırılacak!'
Dünürlerin Husumeti Kanlı Bitti: Babasını Vuran Kayınpederini Öldürdü!
Bursa'da 5 katlı binada yangın: Asansöre sığınan çocuk kurtarıldı!