Gaziantep'te park yeri kavgası: 3 ölü
Gaziantep'te komşu iki aile arasında "park yeri" nedeniyle kavga çıktı. Silahların çekildiği o kavgada, 3 kişi hayatını kaybetti, 2'i ağır 5 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hiç uğruna, park yeri için yapılan kavgada silahlar çekildi. Her gün karşılaşan, birbirlerine selam veren kapı komşusu iki ailenin 3 ferdi artık yok.
Kavga, akşam saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde başladı. İddiaya göre iki komşu da aynı yere park etmek istiyordu. Uzlaşamadılar, kavga eden taraflar birbirlerine silah çekti. Av tüfeği ve tabancanın ateşlendiği kavgada 8 kişi yaralandı. Her biri çevre hastanelere kaldırıldı. Ancak Faik Korkmaz, Hüseyin Yıldız ve Adem Yıldız kurtarılamadı. Tedavileri süren beş yaralıdan ikisini durumu ise ağır.
Polis, olayın ardından firar eden iki şüpheliyi arıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti