hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gabonlu Dina’nın sır ölümü

    Filyos Çayı’nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisinin ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme var. 3 kez gözaltına alınıp serbest bırakılan şüpheli dördüncü kez gözaltına alındı ve tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öldü mü? Öldürüldü mü? Polis bu soruların cevabını arıyor. Gabonlu gencin sır ölümü halen araştırılıyor. Bu kapsamda, 3 kez serbest bırakılan şüpheli tekrar gözaltında.

    Karabük Üniversitesi öğrencisi Dina'nın cansız bedeni 26 Mart'ta Filyos Çayı kenarında bulundu. Kaybolmadan önce evinin bulunduğu sokakta yalın ayakla koştuğu anların görüntüsü ortaya çıkmıştı. Ön otopsi raporuna göre üniversite öğrencisinin vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmadı.

    Gabonlu Dina’nın sır ölümü

    Yürütülen soruşturma kapsamında, 3'ü yabancı 8 kişi gözaltına alındı. Ancak hepsi serbest bırakıldı. Şüphelilerden biri de Dina'nın ölümünden önce otomobiline bindiği bir kişiydi. O kişi geçtiğimiz hafta içinde 3 kez gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Başsavcılık, karara itiraz etti. Şüpheli, 4. kez gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow