Edirne'de kadın cinayeti
Edirne'de bir kadın, boşanmak üzere olduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edirne'nin Havsa İlçesinde yaşayan Emre Şahin ile Kübra Olgun 3 ay önce evlendi. Şahin, Kübra Olgun'a şiddet gösteriyordu. Olgun, boşanma davası açtı ve eşi için 3 aylık uzaklaştırma kararı aldırdı. Ama bu yeterli olmadı, Emre Şahin barışmak, konuşmak için Olgun'un ablasının evine gitti. Kübra olgun konuşma isteğini reddetti.
Şahin, "öldürmek için" gelmişti.
Şahin, yanında getirdiği pompalı tüfek ile genç kadına ateş etti ve Kübra Olgun'u orada, hayattan hayallerinden kopardı.
Saldırgan aynı tüfekle intihar girişiminde bulundu ve ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede öldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
-
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?