hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dervişoğlu'ndan ''BİZ OLALIM'' sinyali

    KAYNAKCNN TÜRK

    Partisinden istifalar gündemdeyken İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, grup toplantısında biz olma vurgusu yaptı. Partililere "Biz olmanın anlamını, ben demenin beyhude büyüsüne kapılanlar asla anlayamazlar" dedi. İYİ Parti grubunda başka hangi mesajlar öne çıktı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PARTİSİNDEN İSTİFALAR İÇİN NE DEDİ?

    İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İYİ Parti, biz diyenlerin yani bizim partimizdir! İYİ Parti, milletle olan akıl ve vicdan birliğinin vücut bulmuş halidir." dedi.

    Açıktan partisinden istifalara hiç değinmedi. Ancak üstü kapalı parti içine “Biz olma” mesajı verdi;

     "İYİ Partili olmak demek, bu yükü, bu görev bilincini taşımak ve bundan asla yorulmamak demektir. Biz olmanın anlamını, ben demenin beyhude büyüsüne kapılanlar asla anlayamazlar. Biz olmak, iktidara yürümenin yoludur! Biz olmak, makulde ve makbulde olmaktır. Biz olmak milletin merkezi olmaktır."

    Dervişoğlundan BİZ OLALIM sinyali

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SOKAK HAYVANLARI DÜZENLEMESİ

    İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında verdi mesajların. Gündeminde sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi de vardı;

     "Sokak hayvanları meselesini ortak akıl ve en önemlisi ortak emek ve çabayla çözmek, hepimiz için çok önemli bir imtihandır." ifadelerini kullandı.

    Dervişoğlu, sorunun çözümü için toplum seferberliği çağrısı yaptı;

     "Kimsenin kimseye bahane uydurmadığı bir toplum seferberliği arzuluyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız."


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow