hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çiftçiye tohum desteği vaadi!

    Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’tan çiftçiye tohum desteği vaadi geldi. Seçim çalışmaları kapsamında Çamlıdere’de ziyaretler yapan Altınok, “Tohum desteğini 5 tona çıkaracağız” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un bu kez durağı Çamlıdere oldu. Altınok, AK Parti ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

    Bir kez daha ‘biz sokaktayız’ vurgusu yaptı ve “Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşa kapısını kapatmıştır. Halkın arasında zaten yoktur. Sokakta yoktur” dedi.

    Çiftçinin destekleneceğini söyleyerek vaatlerini sıralayan Altınok, “Tohum desteği 2 tondan 5 tona çıkacak. Yine mazot desteği de arttırılacak” sözlerini kullandı.

    Doğal üretime destek verirken bu ürünlere alım garantisi sunulacağını belirterek “Özellikle belediyemizin bünyesinde bir tohum bankası kuracağız” ifadesini kullandı.

    Sosyal desteklere ayrı bir başlık açan Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinin yüzde 8'inin daha önce sosyal yardımlara ayrılırken Mansur Yavaş döneminde bu oranın yüzde 4'e düşürüldüğünü söyledi ve “Sosyal desteği biz yüzde 4’ten, yüzde 10’a çıkaracağız” vurgusu yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altınok, Çamlıdere’den esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow