hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP’li Özel'den ‘ittifak’ mesajı

    CHP’de Genel Başkan Adayı Özgür Özel'den kurultay sonrası için ittifak mesajı geldi. Özel, partinin ittifak potansiyelini kaybetmek üzere olduğunu belirterek "İttifak yapmamak harakiri anlamına gelir" değerlendirmesinde bulundu. Özel, seçime değişim olmadan gidilirse kötü sonuçlar ortaya çıkabileceğini de ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "İTTİFAK YAPMAMAK HARAKİRİ"

    CHP'de kurultay sonrası için ittifak tartışmaları da sürüyor. Partide seçim atmosferine girilince ittifaklar konuşulur görüşü hakim. Ancak genel başkan adayı Özgür Özel'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Bir grup gazeteciyle bir araya gelen Özel, "Kurultaydan sonra ittifak ortaklarımızla yeniden görüşeceğiz" dedi. CHP’nin ittifak potansiyelini kaybetmek üzere olduğunu belirten Özel, "İttifak yapmamak harakiri" değerlendirmesinde bulundu.

    "DEĞİŞİM OLMAZSA SONUÇ KÖTÜ OLUR"

    Ve değişim tartışmaları... Özgür Özel, "Seçime değişim olmadan gidilirse çok kötü olacağını söyleyen sonuçlar var" ifadesini kullandı. Değişimin önemine dikkati çeken Özel, “Mart seçimlerinde CHP hiçbir şey yapmamış gibi yapar ve yerel seçimlere bu duygu durumunu anlamadan giderse kötü bir sonuç, CHP değişir ve buna seçmeni ikna ederse de çok iyi bir sonuç alınabileceğini değerlendiriyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖZEL GRUP BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ BIRAKACAK MI?

    Özel, kurultaya yoğunlaşmak adına grup başkanlığı yoğunluğundan belli bir süreliğine ayrılmanın gerektiğini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow