hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'den örgüte, belediye başkanlarına mesaj

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    CHP'de MYK toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıdan, parti teşkilatına son günlerde değişim çıkışları yapan İmamoğlu'nun da aralarında olduğu belediye başkanlarına "Tatil yok yerel seçim için sahada olun" mesajı çıktı. MYK'dan bir de parti örgütünün başına gelecek isim de çıktı. İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "TATİL YOK SEÇİME KADAR SAHADA OLUN"

    "Bayram bitti. Artık bu yaz CHP örgütlerine, CHP milletvekillerine, CHP belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, her kademeden CHP yöneticilerine tatil yok. Yenilenen kadrolarımızla tüm gücümüzle seçime kadar sahada olacağız." CHP genel merkezinde MYK toplantısı sonrası hem yerel yöneticilere hem de parti örgütlerine bu çağrı geldi. "Artık tatil yok" diyerek yerel seçim için startın verilmesi istendi.

    CHP'DE 2. ADAM ENGİN ÖZKOÇ

    Bu arada MYK toplantısında önemli bir karar alındı. Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK yapısında doğrudan kendisine bağladığı örgüt için çok eleştirilmişti. Bu karardan geri adım sayılabilecek bir karar çıktı. Partide ikinci adam olarak adlandırılan örgüt için geçen dönem grup başkan vekili olan Engin Özkoç yetkilendirildi. Özkoç, "Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı" olarak görevlendirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP YEREL SEÇİMDE İTTİFAK YAPACAK MI?

    Peki, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kongredeki mesajları gündemdeyken, CHP'nin yerel seçimde bir ittifak yapması söz konusu olur mu? Parti Sözcüsü Fail Öztrak, "CHP, yerelin kendine özgü koşullarını en iyi bilen ve değerlendiren partidir. Oluşan koşullara ve risklere göre yeni stratejileri hayata geçirmekte tereddüt etmez" yanıtını verdi.

    KILIÇDAROĞLU İÇİN LÜKS TATİL İDDİASI

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı tatil üzerinden ortaya atılan iddialar da soruldu Öztrak'a. Parti Sözcüsü, "Genel Başkanımızın aile fertleri ile dinlenmesinin eleştirilmesini haksızlık olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow