hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP MYK'da Gökhan Günaydın krizi mi var?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Her hafta pazartesi günü toplanan CHP MYK dün toplanmadı. İddiaya göre toplantının olmama sebebi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki çevrimiçi toplantıya katılan isimlerden Gökhan Günaydın'ın MYK'ya katılmasını istememesiydi. O iddiaya yanıt Gökhan Günaydın'dan geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP'de Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın da Ekrem İmamoğlu ile internete sızan Zoom toplantısına katılan isimlerden biriydi. Kulislere CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Günaydın'ın parti MYK toplantılarına katılmasını yasakladığı bilgileri yansıdı.

    MYK'nın pazartesi günü yapılmamasının nedenlerinden birinin Günaydın'ın katılım krizi olduğu ileri sürüldü. Gökhan Günaydın o iddiaya da yanıt verdi. "MYK toplantıları her hafta aynı gün olmuyor. Geçen hafta çarşamba olmuştu. Rutin bir erteleme" dedi.

    CHP tüzüğünde de grup başkanvekillerinin oy hakkı olmadan MYK'ya katılabileceği ifade ediliyor. MYK toplantısının önümüzdeki günlerde toplanabileceği belirtiliyor. Bu arada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun salı günü milletvekilleri ile akşam yemeğinde bir araya gelmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow