CHP ile Memleket Partisi arasında seçim iş birliği umutları azalıyor
CHP ile DEM Parti'nin kent uzlaşısı sağlayıp sağlayamayacağı merak konusu iken Memleket Partisi ile başlatılan iş birliği sürecinde ise ilerleme yok. Memleket Partisi kendisine alternatif bir yol çizmeye hazırlanıyor.
İki genel başkan bir araya geldiğinden bu yana iki hafta geçti. Memleket ve CHP arasındaki iş birliği arayışlarında bir ilerleme sağlanamadı.
CNN TÜRK'ün edindiği bilgilere göre Özgür Özel ve Muharrem İnce arasında yapılan ön görüşme sonrası iş birliği konusunda bir gelişme henüz yaşanmadı.
İki parti arasında işbirliği için heyetler arası bir çalışmanın yapılmadığı ve olumlu bir tablonun bulunmadığını ifade eden kaynaklar, çarşamba günü Memleket Partisi MYK toplantısından nihai bir kararın çıkabileceğine işaret etti.
MYK toplantısında Memleket Partisi’nin seçime girme kararı alması yönündeki beklenti yükselirken, İstanbul adaylarının kim olabileceği de kulislerde konuşulmaya başlandı. Memleket Partisi kaynaklarına göre eğer seçime girme kararı alınırsa İstanbul adaylarının Mehmet Sevigen olması neredeyse kesin.
Muharrem İnce'nin çekilmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı seçiminde İstanbul'dan 100 bin oy aldığını hatırlatan kaynaklar, Mehmet Sevigen'in de Memleket Partisi'nin adayı olarak yerel seçimde yarışa etki edebilecek bir isim olduğu yorumunu yapıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak alarmı!
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Ramazan Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Ramazan Bayramı Mesajları!
Narin Güran'ın mezarını ziyaret eden arkadaşları şeker ve çiçek bıraktı
'Ölüler Kıraathanesi' olarak biliniyor: Bu bayramda da gelenek bozulmadı
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI 2025 | WhatsApp ve Instagram’da paylaşabileceğiniz sevgiliye, arkadaşa, anne ve babaya özel resimli bayram mesajları