"Boğaziçi'nin lezzetleri" bu kitapta
Medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul, Boğaziçi’ne özel lezzetleri ile tanınır. Tarihten günümüze kadar ulaşan lezzetleri ise İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, uzman şeflerle araştırdı ve bir kitapta topladı. Samet Güner ve Doğukan Yıldırım'ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
"Boğaziçi'nin Lezzetleri” adlı kitabın tanıtımı, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği'nin Dönem Başkanı Üsküdar Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Hem lezzetler hem de tarihi süreçler kitapta ayrıntılı olarak anlatıldı.
Uzman şefler, yakında tüm kitapçılarda yerini alacak olan "Boğaziçi'nin Lezzetleri"nin, tarihi mutfaklardan çıkan nefis yemeklere meraklı olanlara hitap ettiğinde hemfikir.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı