hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Behzat Ç'den rol arkadaşı ataması

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'nin Etimesgut Belediyesi'nde dikkat çeken atamalar tartışılıyor. Belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun belediyeye ait şirketin yönetim kuruluna atadığı 4 ismin Ankara'da dahi yaşamadığı, atanan isimler arasında eski rol arkadaşının da olduğu iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "KADIKÖY'DEKİ SAHNEDEN BELEDİYE ŞİRKETİNE ATANDI"

    Biri tiyatrodan sahne arkadaşı, diğeri Ankara'da dahi ikamet etmeyen isim. İddiaya göre bu isimler, Ankara Etimesgut Belediyesi'nde belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun yeni mesai arkadaşları.

    Behzat Çden rol arkadaşı ataması

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Eş dost atamaları olmayacak" kararı gündemdeyken, bu kez Etimesgut Belediyesi'ne ait ETİMKENT A.Ş.'nin yönetim kuruluna yapılan 5 atama dikkat çekti. Belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun atadığı isimler arasında, İstanbul Kadıköy Tatbitak Sahnesi'nden bir ismin olduğu, bunun yanı sıra atanan 3 ismin daha Ankara'da yaşamadığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behzat Çden rol arkadaşı ataması

    "BEŞİKÇİOĞLU'NUN ATADIĞI 4 KİŞİ ANKARA'DA YAŞAMIYOR"

    Etimesgut Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Çağlar, belediyenin şirketine atanan isimlerin farklı şehirlerde olduğunu ve belediyeye gelmeyeceklerini ileri sürdü. Çağlar, "Bizim tespitlerimize göre Tatbikat Sahnesi'nde yönetmen olan bir arkadaşımızın Kadıköy'de otururken buraya yönetim kurulu üyesi olarak atanması. Hala Tunceli'de ikamet ederken, burada yönetim kurulunda görevlendirilmiş olması. Elbette ki sayın başkan istediği isimlerle çalışma hakkı var ama burada kafa karışıklığı ya da asıl sorun bu arkadaşlar gerçekten burada gelip görev yapacaklar mı? Yine kendisini tanımıyoruz, kim olduğunu bilmiyoruz. Bir başka ismin Tekirdağ'da ikamet ederken burada görevlendirilmiş olması. Bu mu liyakat anlayışı diye soru sorarak bu isimleri kamuoyuyla paylaştık. Biz de burayla alakası olmayan, bir irtibatı olmayan kişilere ne kadar ücret verildiğini bir soru önergesiyle sorduk. Bunun cevabını bu noktada bekliyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behzat Çden rol arkadaşı ataması

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow