Bayram sonrası halde son durum ne?
Bayramda hal kapalıydı. Bazı meyve ve sebzeler market raflarında bulunamadı. Bayram döneminde kapalı olan Bayrampaşa hali yeniden açıldı. Peki fiyatlarda bir değişim var mı? Bayram öncesi ve sonrası Bayrampaşa halindeki son durumu CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bayram sonrası halde son durum ne? Bayram öncesi ve sonrası fiyat farkı var mı? Bayrampaşa halinde son durum ne? CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz Bayrampaşa halinde bu sorulara yanıt aradı.
Bayramda bazı marketlerin rafları boş kalmıştı. Vatandaş bayram sonrasında fiyatların artacağından endişe ediyordu.
CNN TÜRK'e konuşan hal esnafı Fahrettin Keleş "Halde salatalık 5-8, domates 10 lira civarında değişiyor. Halde biber 13-15 TL, patlıcan 5-7 TL arasında. Fiyatlar bayram öncesi ile aynı.” açıklamasında bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rana'nın otopsi raporu çıktı: Boyun ve omuzunda köpek ısırığı var
15 milyon lira haraç için iş yerleri 13 kez kurşunlandı!
2 ay önce evlendiği hemşire eşini satırla öldürdü
Her gün toplanıp iftara kadar izliyorlar! "Çok keyifli pür dikkat takip ediyoruz"
Görüntüler Avcılar'dan! Alev topuna döndü: 7 araca çarptı