Başbakan Yıldırım: CHP lideri her seferinde şapa oturdu
Başbakan Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanının itibarını zedeleyebileceğini düşünüyor ama bu mümkün değil dedi.
Yalan yanlış belgelerle aklı sıra akrabalar üzerinden Cumhurbaşkanımızı zedeleyeceğini sanıyor. Kılıçdaroğlu daha önce de aynı şeyi denemiş her zaman da şapa oturmuştur. Bu açıklamaların ardından hemen suçladığı insanların avukatları, bu iddiayı ispata davet etmiş, elindeki bilgi ve belgeleri hemen savcılığa iletmesini ve yazılı görsel medyaya vermesini istemiştir. Aradan 24 saat geçmesine rağmen büyük büyük iddialar etmesine rağmen ses seda çıkmadı. Kılıçdaroğlu bu çıkışı ile aklı sıra Cumhurbaşkanımızın itibarını zedeleyeceğini sanıyor ama çok yanılıyor. Cumhurbaşkanımız bu ülkeye hizmet etmek için gecesini gündüzüne katmış millet sevdalısı bir insandır. Senin yalanlarınla bu sevgi bir gram bile azalmaz.
Aslında sen Cumhurbaşkanımıza yönelik yalan yanlış iddialarla yapmaya çalıştığın şey çok açıktır; son günlerde ülkemiz aleyhine başlatılan küresel kara propaganda yapanların değirmenine su taşımaktan başka hiçbir amaca hizmet etmediğin açık ve seçik ortadadır.
Sayın Cumhurbaşkanımız 15 yılda 12 seçim geçirdi, bütün bu itibar suikastlarına karşı mücadele ede ede her seferinde de milletin desteğini arttırarak bugüne geldi. 2009'dan beri iş başındasın, hangi seçimi kazandın? Bu itiraflar seçim kazanmaya yetmiyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ece'nin ölümünde soru işaretleri: Paylaşımlardaki rakamların sırrı ne? Babanın korkunç şüphesi! Ormandan biri mi götürüp geri getirdi?
Öldürülen Sevcan'ın babası, evliliğine izin vermediği için kızıyla 3 ay küs kalmış
SON DAKİKA... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! DİKKAT: Soğuk havalar geri dönüyor
Randevulaşarak kavgaya giden 19 yaşındaki genç bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Irak'taki depremde sınır köyünde 20 evde hasar oluştu