Arkadaşını öldürdü
Arkadaşlar arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. 21 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Onu hayattan koparan tartışmanın nedeniyse alacak verecek meselesiydi.
İstanbul Küçükçekmece'de geçtiğimiz hafta 21 yaşındaki Emre Taşin, yanında bir arkadaşıyla kahvehanenin önünde duruyordu, arkasından gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Emre Taşin olay yerinde hayatını kaybetti, saldırganlar da otomobile binerek saldırı noktasından uzaklaştı. O anlarda güvenlik kamerası kayıttaydı.
Polis ekipleri saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Cinayet nedeninin alacak verecek meselesi olduğu tespit edildi. Saldırganın, Emre Taşin'in arkadaşı olduğu belirlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı takiple 24 saat içinde Başakşehir ve Küçükçekmece'deki eş zamanlı baskınlarla iki şüpheliyi gözaltına aldı.
Sorgulanan şüphelilerin daha önce uyuşturucu madde ticareti ve kasten adam yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Papa Franciscus için St. Antuan Kilisesi’nde lokma dağıtıldı
Aydın'da korku dolu anlar! Sokak köpeğinden kaçarken arabaya çarptı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Arapça öğretmeni için başsağlığı mesajı
Evlilik Vaadiyle 12 Milyon Liralık Vurgun: 6 Kadın Aynı Anda Dolandırıldı!