"Amacımız akan kanı durdurmak"
Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in konuğu olan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamaları ile ilgili yorumlarda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
"1974 harekatı olmasaydı, Akıncı orada olamazdı" ifadesini kullanan Numan Kurtulmuş açıklamanın çok talihsiz olduğunu belirtti.
Akıncı'nın yakın tarihi bir kez daha okuması gerektiğini söyleyen AK Parti Genel Başkanvekili, Barış Pınarı Harekâtı'nın amacının kan akıtmak değil, akan kanı durdurmak olduğunu açıkça dile getirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Papa Franciscus için St. Antuan Kilisesi’nde lokma dağıtıldı
Aydın'da korku dolu anlar! Sokak köpeğinden kaçarken arabaya çarptı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Arapça öğretmeni için başsağlığı mesajı
Evlilik Vaadiyle 12 Milyon Liralık Vurgun: 6 Kadın Aynı Anda Dolandırıldı!