Adana'da 2. bombalı araç! Olay yerinden görüntüler
Adana Valiliği'ne yönelik bombalı saldırının ardından başlatılan operasyonda ikinci bir bombalı araç ele geçirildi. Aracın dur ihtarına uymayan sürücüsü öldürüldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Valilik önündeki terör saldırısının ardından çalışma yapan polis ekipleri, kentte bomba yüklü bir başka araçla ikinci bir saldırı yapılacağı istihbaratını aldı.
Plakası ve özellikleri belirlenen aracın merkez seyhan ilçesinde görülmesi üzerine harekete geçildi..
Özel harekat timleri, aracı Sarıhamzalı ile Küçükdikili mahalleleri arasında kıstırdı. Bomba yüklü araçtaki teröriste 'teslim ol' çağrısı yapıldı. Ancak terörist güvenlik güçlerine ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Terörist öldürüldü.
Araçtaki bomba düzeneği ise bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Bir anda başlayacak çok kuvvetli yağacak... Meteoroloji'den sağanak alarmı
SON DAKİKA HABERİ: Tuzla'da arıtma tesisinde patlama
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika... 'Yenidoğan çetesi' duruşmasında son durum ne?
Pençe- Kilit şehidi son yolculuğuna uğurlandı