Abdülkadir yaşam savaşını kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıl Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açılışı törenine katılmış, hastanede tedavi gören 5 yaşındaki Abdulkadir Tunçel ile sohbet etmişti. Beyin tümörü nedeniyle tedavi altında olan minik Abdülkadir hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açılışı töreninde bir araya gelmişti. Video konferans yöntemiyle sohbet etmiş, Erdoğan'a selam göndermişti. Ancak minik Abdülkadir beyin tümörüne karşı verdiği savaşı kaybetti.
Abdülkadir Tunçel, beyin tümörü nedeniyle tedavi görüyordu. 5 yıllık kısa yaşamına tam 19 ameliyat sığdırdı. Ama tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tunçel için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Kılınan cenaze namazının ardından Tunçel’in cenazesi, Kayaşehir’deki aile kabristanlığına defnedildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti