9 kişi daha saf alkolden öldü
İstanbul'da koronavirüsten korunmak amacıyla saf alkol içip hayatını kaybeden Türkmenler’in sayısı 30'a çıktı. Saf alkolü sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 29 kişiden 18'i ise serbest bırakıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koronavirüsten korunmak istediler saf alkol içtiler, ölenlerin sayısı 30'a çıktı. Geçtiğimiz hafta koronavirüs salgınından korunmak amacıyla aldıkları saf alkolü önce vücutlarına süren ardından da içen, Türkmenistan uyruklu 21 kişi hayatını kaybetmişti.
Zehirlenen çok sayıda Türkmen’in hastanede tedavisi sürerken, 9 kişinin daha öldüğü haberi geldi. Saf alkolden ölen Türkmen'in sayısı 30 'a çıktı. 20 kişinin de yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.
Öte yandan saf alkolü sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 29 kişiden 5'i adli kontrol şartı ile 13''ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 11 zanlıdan 10'u ise adliyeye sevk edildi. 1 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İSTANBUL SU KESİNTİSİ 14 MART: Hangi ilçelerde sular kesilecek? İstanbul’da sular ne zaman gelecek?
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: OGM personel alımı başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
AB'de hesaplar değişti! Türkiye vurgusu: 'İhtiyaçları var'
İmamoğlu'na sahte diploma soruşturmasında yeni gelişme! Abdulkadir Selvi yazdı
AVM'de korku dolu anlar! 3 yaşındaki Elif'e köpek saldırdı