15 MOSSAD ajanı mahkemeye çıkarıldı
Milli İstihbarat Teşkilatı’nın düzenlediği operasyon ile İsrail adına ajanlık yaptığı tespit edilen 15 kişilik casusluk çetesi çökertilmişti. 15 tutuklu sanık mahkemeye çıkarıldı. Detaylar CNN TÜRK muhabiri buse deviren ve kameraman Sercan Sever’in haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
1 yıl boyunca adım adım izlendiler. MİT tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyon ile 4 farklı ilde gözaltına alındılar. Türkiye’de yaşıyor, para akışını ise İsrail devletinden sağlıyorlardı. Türkiye’de olan ve İsrail için önemli bilgi ve belgeleri temin edip sızdırdıkları tespit edildi.
Davaya ilişkin 5. Duruşma İstanbul Adalet Sarayı'nda görüldü ve 15 sanık tek tek dinlendi. "Devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme" suçu kapsamında tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... 'Yok' cevabı hayattan kopardı! Gözyaşı sel oldu: Yıkıldılar! "Korkunç bir olay"
İstanbul’da Hava Durumu Değişiyor: Sıcaklıklar Yükseliyor!
Türkiye’de Aile İçi Şiddet Vakaları Artıyor: Uzmanlar Uyarıyor!
Geçmeyen Hastalıklar: Virüsler Neden Daha Uzun ve Ağır Seyrediyor?
Sosyal medyadan çağrı yapmıştı: Bağımlı baba için karar verildi