1 ayda 3 kez kundakçıların hedefi oldu
Geçimini seyyar köftecilik yaparak sağlıyordu. Engelli olan Hasan Eşki'nin ekmek teknesi son 1 ayda 3 kez kundaklandı. Polis her yerde kundakçıları arıyor.
"Ben kimseyle bir problem yaşamadım. Kimseyle kötü konuşmadım. Gelene git demedim. Doğal olarak insanın kafasında soru işareti kalıyor. Benden ne istiyorlar?" dedi Köfteci Hasan Eşki. İlk olay 28 Haziran gecesi Çatalca'da yaşandı. Hasan Eşki sabah işe geldiğinde küle dönen arabasını gördü. Olayın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ona yeni bir köfte arabası hediye etti. Hasan Eşki o günlerde yetkililere böyle seslenmişti."Devletimiz 1 sene sonra da olsa 10 sene sonra da olsa bu kişileri yakalar. Eşki, her şey güzel olacak derken yine aynı şeyleri yaşadı. 3 gün önce ekmek teknesi yine aynı noktada kundaklandı. Hasar küçük olduğu için kendi imkanlarıyla tamir etti. Ama kundakçılar Eşki'nin peşini bırakmamıştı. Köfte arabası dün akşam bir kez daha yakıldı. Hasan Eşki, "Dün geceki olayla arabam tamamen elden çıktı kül oldu. Bundan sonraki hayatımda servetim gitti. Bitti yani. Çünkü tek gelir kaynağım buydu" Polis zanlı veya zanlıları arıyor, Hasan Ekşi de yetkililerden yardım bekliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD Türkiye deprem risk haritası yenilendi! Deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HÜRKUŞ, yeni boyası ve tasarımıyla havalandı
FETÖ Baskısıyla Ayrıldı, Kalbi Hep Vatan İçin Attı: Şehit Hekim Koray Arslan’ın Yarım Kalan Hikayesi
Barajlar Boş, Zaman Dar! Kuraklık Kapıda... Uzman İsim: “Geç Kaldık!”
Galeri Haber... Türkiye'de Bir İlk Gerçekleşti: Patili Dosta 'Altın' Dokunuş!