SMP saç derisi mikro renklendirme tekniği nedir? | Video
Saç dökülmesi kadınların ve erkeklerin ortak sorunu. Teknolojinin gelişmesiyle beraber saç dökülmesinin bilinen çözümlerinin yerini daha acısız, daha hızlı sonuç veren bir uygulama olan SMP aldı. Biyomedikal Mühendisi ve SMP Uygulama Uzmanı Yılmaz Yusuf Hacıevliyagil, SMP uygulamasını anlattı.
İŞLEM YAKLAŞIK 3 SAAT SÜRÜYOR
SMP uygulamasının saç derisi mikro renklendirme işlemi olduğunu ve ülkemizde bu işlemin saç dövmesi olarak bilindiğini belirten Hacıevliyagil, "Saç kaybı yaşayan bireylere 3 numara saç görüntüsü sağlıyoruz. 3-4 saat içerisinde, saç kökü görüntüsünü yoğunlaştırdığımız bu uygulamayı, saç kaybı yaşayan her birey yaptırabilir. SMP uygulamasındaki hedefimiz, saç kaybı yaşayan bireylerin beklentilerini, kısa süre içinde doğal ve yoğun bir görünüme kavuşturarak ve üç boyutlu saç kökü görüntüsü oluşturarak karşılamak" açıklamalarını yaptı.
15 YILA KADAR KALICI OLABİLİYOR
"Üretimini üstlendiğimiz pigmentlerimiz tamamen doğal özlerden oluşmaktadır. Bireyin sağlığına hiçbir zararı yoktur" diye ekleyen Hacıevliyagil, "Doğal bir görünüm için önce ön ve yan saç çizgisi profili çıkartılarak başlayan SMP işlemimizde, saç kaybı yaşayan kişi için bu profil doğrultusunda bir tasarım oluşturuyoruz. İlk seansımızda istenilen görüntüyü, %95 oranında sağlıyoruz. Saç kaybı sorunu yaşayan bireyin saç derisinin, kullandığımız doğal pigmente olan reaksiyonuna bakarak başladığımız ikinci seansta ise son rötuşları yaparak, SMP uygulamasını tamamlıyoruz. Tamamladığımız bu işlem, minimum 10 yıl kalıcı olup, kişinin bağışıklık sistemine göre ve kendini dış etkenlerden özellikle güneş ışığından iyi koruması halinde, bu süre 15 yıla kadar çıkabiliyor" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Grip, soğuk algınlığı ve enfeksiyonlara karşı koruyucu etki! Enerji veriyor, metabolizmayı hızlandırıyor! '1 bardak içmek yetiyor!'
Kilosu 75 TL! Kendisi küçük, faydaları büyük: 'C vitamini ile bağışıklığı güçlendiriyor, zayıflamaya yardımcı oluyor!'
Masa başı çalışanlar dikkat! Bu belirtilerle ortaya çıkıyor: ‘Hareket kısıtlılığı, ağrı, uyuşma, karıncalanma...’
Bahar yorgunluğu ile 5 adımda başa çıkın
Bilimsel Araştırmalar Ortaya Koydu: İşte En Sağlıklı Uyku Pozisyonu! Beyin Sağlığından Omurga Yapısına Her Şeyi Etkiliyor